GAME Streetmekka

Game Streetmekka, gadeidræt, i Aalborg

Gadeidræt som Virtual Reality

Gadeidræt tiltrækker en masse unge, der måske ikke føler sig så velkomne i de etablerede klubber med faste tider og hold.

Der er aktiviteter på asfalten over hele landet – og i Aalborg, Viborg, Esbjerg og København er der – selv om det er lidt i modstrid med navnet – indrettet haller til gadeidræt som streetbasket, gadefodbold, dans, streetart, bouldering, parkour og street fit.

Gadeidræt på Eternitten

I Aalborg er det en af de gamle fabriksbygninger på eternitgrunden, der er omdannet til en rigtig fed legeplads. Projektet styres af Game Denmark, der på sin hjemmeside skriver:

“GAME er en non-profit gadeidrætsorganisation, som siden 2002 har arbejdet for at skabe varige sociale forandringer gennem gadeidræt for børn og unge. GAME etablerer nyskabende faciliteter og uddanner unge til ledere og rollemodeller inden for gadeidræt.

GAME arrangerer træninger og turneringer i street basket, gadefodbold, dans og parkour for børn og unge i udsatte boligområder over hele Danmark samt i gadeidrætshuse i København, Esbjerg, Aalborg og Viborg. Det er unge frivillige GAME Playmakers, der driver de lokale street events og træninger.

GAME arbejder også i Libanon, Somaliland og Jordan og er på vej i Tunesien og flere lande i EU.”

VR til Folkemødet

Kom med til Game Streetmekka på Kridtsløjfen 10 i Aalborg i denne 360 graders video (Virtual Reality). Videoen er lavet til Folkemødet 2018.

Læs mere om GAME Streetmekka

#Videoproduktion

Tak, fordi du deler mit indlæg:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print

0 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.