ARCON - verdens bedste solvarme

Verdenskendt solvarme fra Skørping

ARCON Solar er verdens førende producent af storskala-solvarme-anlæg, bl.a. til fjernvarme-industrien. Siden 1974 har firmaet installeret mere end 300.000 m2 solfangere fra fabrikken i Skørping.

Carsten Lorenzen fra Video2web.dk har assisteret ARCON Solar med udarbejdelsen af en profilvideo for hurtigt at kunne give besøgende på hjemmesiden et indblik i, hvilke produkter og services ARCON Solar tilbyder. Samtidig har det været vigtigt at sikre, at videoen kommunikerer virksomhedens kompetencer og værdier.

ARCON har været involveret i solvarme i mere end 35 år og har installeret mere end hvert andet store solvarmeanlæg i Europa. Firmaets solfangere er de højstydende på markedet, og designet er optimeret til installation i storskala solvarmeanlæg, hvor nøglefaktorerne er effektivitet og høj kvalitet. Det giver både lave vedligeholdelsesomkostninger og en hurtig etablering.

Læs mere om ARCON Solar

Testimonial:

“Carsten har haft en meget professionel og struktureret tilgang til arbejdet. Han tager initiativet og holder gang i processen, indtil det færdige resultat foreligger. Med Carstens brede erfaring føler man sig i gode og kompetente hænder under hele forløbet.”
– Søren Elisiussen, adm. direktør, ARCON Solar

Tak, fordi du deler mit indlæg:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print