Farsø Vognmandsforretning i Tag Fat-konkurrencen

Farsø Vognmandsforretning – et besøg på Georg Gearløs’ værksted

Farsø Vognmandsforretning A/S har formået at skabe nytænkning og innovation i en branche, der er hårdt presset af både national og international konkurrence.

Farsø Vognmandsforretning A/S har udviklet et koncept, som tager hensyn til miljøet ved at finde løsninger, som skaber fleksibilitet i udnyttelsen af vognparken og dermed minimerer antallet af kørte kilometer uden gods.

Helt konkret har man udviklet fire forskellige opfindelser, som effektiviserer medarbejdernes arbejdsgange, gør medarbejderne mere selvstændige i deres opgaveudførelse, og som kan spare udgifter til nyt materiel. Virksomheden scorer meget højt på processinnovationen og evnen til at inddrage medarbejderne i denne. Slutteligt er det værd at nævne, at Farsø Vognmandsforretning A/S først lige synes startet med at blive innovativ, og at udviklingspotentialet derfor er stort.

Tag Fat – nordjysk innovationskonkurrence

Farsø Vognmandsforretning er bare en af de 27 innovative, nordjyske virksomheder, der har fået produceret en præsentationsvideo i den nordjyske Tag Fat-innovationskonkurrence. Du kan se meget mere til konkurrencen og de mange videoer via linket her til højre.

Tag Fat blev støttet af Vækstforum Nordjylland og Region Nordjylland.

Flere videoer fra Tag Fat

Testimonial:

“Region Nordjylland købte Video2web.dk til at producere en række virksomhedsportrætter m.m. Alt i alt har virksomhederne tilkendegivet et godt informationsniveau og effektivt arbejde i forbindelse med optagelserne af portrætterne og disse er blevet rigtig gode og indholdsmæssigt i overensstemmelse med hvad der var aftalt.
I løbet af samarbejdet har der været et højt løbende informationsniveau om fremdriften og alt er leveret til deadlines.
Jeg kan give min varmeste anbefaling.”
– Julie Øst Andersson, Projektleder, Region Nordjylland

Tak, fordi du deler mit indlæg:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+
Email this to someone
email
Print this page
Print