Derfor videoproduktion og profilfilm

Du bliver mere synlig og får flere kunder - det er den dokumenterede effekt af at bruge videoProfilfilm gi’r et forspring

Video er det bedste salgstrick. En video trækker kunder ind på hjemmesiden eller Facebookprofilen, får dem til at blive længere og øger sandsynligheden for, at besøget ender med et salg. Det dokumenterer undersøgelse efter undersøgelse:

  • 85% synes, at det er mere effektivt at handle online, når video er en del af processen*
  • 88% er enige i, at video er bedre end tekst til at forklare produktets fordele*
  • Forbrugere ser video 68% af de gange, de støder på video på en produktside på nettet*
  • I de seneste tre måneder har ni ud af ti handlende set en produktvideo, før de besøger en butik*

Mange af dine konkurrenter har opdaget det og er godt i gang med at markedsføre sig med profilfilm, video til nettet og videoproduktion. Ifølge Forrester ventes video som markedsføring i USA at vokse med 26% om året de næste fem år.  Reklameudgifter til video og profilfilm stiger mest.

* Invodo: 2016 Omnichannel outlook

YouTube og Facebook

I flere år var YouTube kongen af video, men i dag er også Facebook godt med, når det drejer sig om at få dit videoindhold ud til brugerne.

Hvert eneste minut uploades 300 timers video til YouTube – og det bliver set: YouTube har over 1,3 milliard brugere, og hver dag bliver der set fem milliarder videoer. Video på nettet er også ved at overhale traditionelt tv og dermed traditionelle tv-reklamer – i 2025 anslås det, at halvdelen af de unge under 32 år slet ikke abonnerer på traditionelt tv.

Interessen er altså enorm – og dit firma bør også være med!

Det gælder også på Facebook, hvor videoer starter med at spiller, når man scroller ned ad sit feed. Bare fra 2014-15 steg antallet af uploadede videoer fra amerikanske brugere af Facebook med 94% og Facebook viser i dag over otte milliarder videoer om dagen. Facebook registrerer dog et view allerede efter tre sekunder, mens YouTube først tæller en seening, når den har været længere ned omkring 30 sekunder – tallene kan altså ikke helt sammenlignes.

Facebook afspiller i udgangspunktet dine videoproduktioner og profilfilm uden lyd – og 85% ser videoen uden at slå lyden til. Videoproduktion til Facebook bør altså være fængende også uden lyd – og mange lægger i dag tekst på videoen af netop den grund.

Videoproduktion

Se et udvalg af de bedste videoproduktioner fra Video2web.dkStatistik om video:

  • De unge starter på YouTube, når de leder efter informationer
  • 2,8 millioner danskere er på mindst et socialt medie
  • YouTube har fem milliarder hits om dagen
  • Videoseening på Facebook vokser med omkring 100% på bare et halvt år
  • Over to millioner danskere bruger YouTube hver måned
Video2web.dk producerer din næste profilfilm

Få Video2web.dk til at producerede din næste profilfilm eller anden videoproduktion

 

Profilfilm øger SEO

Med milliarder af sider på nettet handler det om at blive fundet. Ifølge Forrester.com betyder en videoproduktion på din hjemmeside, at den har 50 gange større chance for at ende på forsiden af verdens største søgemaskine, Google.
Det skyldes, at video anses for yderst relevant indhold – og så måske også, at Google selv ejer YouTube.
Video gør din side mere synlig

Online video står allerede for omkring halvdelen af trafikken på nettet

Video øger altså din SEO (Search Engine Optimization) som intet andet element på en hjemmeside. Og indeholder en pressemeddelelse en video, er der ifølge PR Newswire over fire gange så mange, der åbner den. Bare at skrive video i emnelinien har stor effekt. Kunderne efterspørger altså din profilfilm!

Uforpligtende tilbud på profilfilm

Kontakt Video2web.dk for uforpligtende ideer til, hvordan du kan bruge videovideoproduktion, uanset om du skal have en profilfilm, præsentationsfilm, produktvideoer, video til email, til display på udstillinger eller anden video til nettet.

Video med fortællingen om din virksomhed, med dine produkter og med instruktion i brugen af dem bliver snart en forudsætning for at kunne sælge en lang række varer.

Kom før konkurrenterne og tag kontakt til Video2web.dk i Skørping syd for Aalborg, Nordjylland, allerede i dag, så du kan få sat gang i din profilfilm. Du taber penge på at vente!

 

 

 

Nyt på bloggen

Læs det nyeste om videoproduktion og markedsføring fra Video2web.dk


 

Få et tilbud

Kontakt Video2web.dk for at få et
uforpligtende tilbud på dit videoprojekt