Kommunikation, SoMe og bøger fra Video2web.dk

Alle former for kommunikation

Video2web.dk tilbyder løsninger på stort set alle dine kommunikationsbehov. Som uddannet journalist og videofotograf har Carsten Lorenzen forudsætningerne for en bred vifte af tilbud – enten løst selv eller i samarbejde med dygtige kolleger.

Selv om fokus i virksomheden er på video, har du mulighed for at få hjælp til mange forskellige opgaver:

  • Pressemeddelelser og -møder
  • Artikler
  • Tekst til hjemmesider
  • Facebooksider
  • Reportagerejser
  • Radio
  • Speak
  • Bøger

Sociale medier (SoMe)

Har du svært ved at finde tiden til selv at opdatere Facebook, Twitter og andre sociale medier? Så kan vi indgå en fast aftale, hvor jeg lægger opslag ud og følger aktiviteten på de forskellige profiler.

25 års erfaring

Jeg har 25 års erfaring med tv, radio og artikler fra bl.a. DR, TV2/Nord, Nordjyske og en række blade. Jeg har derfor arbejdet med stort set alle medier – både som skribent, radiospeaker, videofotograf og redaktør. Senest har jeg arbejde bredt med kommunikation for Dansk Sygeplejeråd i Nordjylland – medlemsblad, pressekontakt, rådgivning, fotos og video.

Læs mere om Video2web.dk

Få skrevet en bog

Har du en god historie, som du gerne vil have ud i bogform? Så kan journalist Carsten Lorenzen og Video2web.dk hjælpe både med at skrive bogens tekst og få den udgivet.

Jeg har været ghostwriter på iværksætter Casper Bloms første bog: Just f*king do it. Casper er manden bag billigegolfbolde.dk, hvor han begyndt med 300 kr. I dag omsætter hans mange firmaer for over to millioner kr. om måneden. Bogen er et los bagi til de unge, der måske selv drømmer om at blive iværksættere, men som ikke helt har modet.

Og den har fået en fantastisk modtagelse. Fx. udtaler Københavns kulturborgmester, Pia Allerslev (V):

“Jeg er altid imponeret over iværksættere, men når jeg møder en mand som Casper, så bøjer jeg mig i støvet, og glæder mig over der findes folk som ham. Bogen er en kæmpe inspiration, også for de unge, der tror gymnasiet er det eneste saliggørende.”

Også DBC (tidligere Bibliotekscentralen) roser bogen i en lektørudtalelse fra Jørgen Bartholdy:

“Bogen er skrevet og redigeret i en bevidst springende stil med indskud og bidrag fra mange af personerne omkring ham. Flyvsk kan det virke, men Bloms konkrete råd er jordnære, nogle gange næsten puritanske, og kommentarerne har kant. Bogen vil i form og sprog appellere til målgruppen: Unge iværksættere som ikke finder skolestuen attraktiv og hellere vil gå direkte på med det samme…

Samlet konklusion: Engageret fortæller Casper Blom om sin karriere som iværksætter i en form og et omfang, der vil gribe ligesindede i begyndelsen af tyverne.”