Dronebilleder


Nyt perspektiv med drone

Dronebilleder tilføjer en helt ny dimension, et helt nyt perspektiv til din kommunikation – uanset om det er video, en pjece eller et opslag på sociale medier.

Det kan bruges som et krydderi, eller du kan fortælle hele historien fra luften.

Du kan tilføje mere action til videoer ved at flyve hen over det, du skal have filmet – og du kan få det store overblik.

Eksempler på dronevideoer

Kilderne i Rold Skov

Rold Skov er fuld af kilder – Lille og Store Blåkilde, Ravnkilde, Springkilden og mange flere. Men har du nogen sinde set dem fra luften? Det kan du i denne video, der også viser dig vejen til kilderne.


Hammershus

Hammershus er Nordeuropas største borgruin og Bornholms mest besøgte seværdighed.

Hammershus blev opført i 1200-tallet. De følgende godt 500 år var Hammershus fæstning for Bornholms skiftende magthavere og er blevet bygget om utallige gange.

Efter Bornholms befrielse fra svenskerne i 1658, var Christian IV’s datter, Leonora Christina og hendes mand, Corfitz Ulfeldt, spærret inde på Hammershus i 1660-61 pga. landsforræderi. I 1743 blev Hammershus opgivet. Derefter kunne bornholmerne frit hente sten fra borgen – det ophørte dog i 1822, hvor ruinen blev fredet.

Stedet er imponerende med sin placering på en 74 meter høj klippe er udsigten fantastisk. Men den bliver bestemt ikke dårligere fra en drone:

Valmuer og raps

De gule rapsmarker lyser op, når man kører gennem det danske landskab i forsommeren – og nogle steder ser det ud til, at valmuerne er ved at kvæle kornet.

Det tager sig så endnu smukkere ud, når man stiger til vejrs.

Store Økssø ved solnedgang og i efterårsfarver

Video2web.dk er så privilegeret at holde til midt i Rold Skov med den smukke Store Økssø – et fantastisk udflugtsmål for alle nordjyder på alle tider af døgnet og året – ikke mindst ved en solnedgang som denne.

 

Eller klædt i efterårets smukke gule og rødlige farver.