Innovation med Tag Fat

Igen i 2016 afholdt Region Nordjylland og Vækstforum Nordjylland innovationskonkurrencen Tag Fat – og igen i 2016 havde jeg og Video2web.dk den store fornøjelse at besøge de deltagende virksomheder for at lave videoportrætter med fokus på netop virksomhedernes innovation og idérigdom.

Det blev til besøg på 32 utroligt forskellige virksomheder i de 11 nordjyske kommuner. meget forskellige virksomheder, både hvad angår produkter, brancher, størrelser, ejerformer og historie. Et havde de dog til fælles – en gnist og et gåpåmod, der lover godt for fremtidens innovation i Nordjylland.

Du kan følge linket i den lilla boks for selv at se mangfoldigheden. Her på siden bare en af de mange spændende virksomheder, aluminiumsvirksomheden AB Metal i Thisted. De ledes efter samme filosofi som et rockband og har en scene med instrumenter midt i maskinhallen. Se videoen – det er både underholdende og godt tænkt:-)

Tag Fat-konkurrencen er afholdt i alt tre gange. Erhvervsrådene i kommunerne har modtaget forslag og nomineret tre semifinalister fra hver kommune (Læsø dog kun to). Undervejs får både virksomheder og erhvervsråd hjælp og vejledning af eksperter fra Aalborg Universitet.

Spændingen blev udløst ved et stort show på Spritten i Aalborg 11. maj – det blev automatiseringsvirksomheden BILA fra Mors, der løb af med sejren, stærkt forfulgt af Hi-Con på en 2. plads og Scandi Byg på en 3. plads.

#Videoproduktion

Tak, fordi du deler mit indlæg:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print