Dansk forsvar bruger Virtual Reality

Det danske forsvar bruger nu Virtual Reality og 360 graders video, når der skal rekrutteres unge til forsvarets uddannelser. Det skriver Markedsføring.dk.

 

Kampagnen for Hæren, Flyvevåbnet og Søværnet er lavet i samarbejde med Ogilvy. Bureauet har set, at Virtual Reality og 360 graders video er ideelt til at formidle hverdagen hos danske soldater.

 

– Forsvarets virkelighed er helt unik og meget svær at videreformidle til folk, der ikke selv har erfaring fra Forsvaret – og det har vores målgruppe sjældent.  360° interaktive film giver os en suveræn mulighed for at bringe unge mennesker tæt på vores verden – på en måde, som andre medier ikke kan, siger Anders Mejlholt-Jacobsen fra Forsvarets Rekruttering til Markedsføring.dk.

 

Bare begyndelsen

For Ogilvy er kampagnen bare begyndelsen på arbejdet med den nye muligheder, Virtual Reality og 360 graders video giver.

 

– Alle spår, at virtuel reality får gennembruddet i år, og vi er også overbeviste om, at vi vil se meget mere til denne teknologi i fremtiden. Udfordringen er, at man ikke lader sig forblænde af de teknologiske muligheder, men holder fokus på at skabe relevant og nærværende kommunikation, siger Client Service Director hos Ogilvy, Thomas Martin Hansen, til Markedsføring.dk.

 

Er du interesseret i selv at bruge Virtual Reality og 360 graders video – så tag kontakt. Det kan gøres billigere, end du tror:-)

Du kan se de tre film her:

Tak, fordi du deler mit indlæg:
Share on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Print this page
Print

0 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.