Virtual Reality fra Danmark stort hit ved OL i Rio

VisitDenmark bruger Virtual Reality i sit fremstød for dansk turisme ved OL i Rio

Virtual Reality fra Danmark stort hit ved OL i Rio

Det er ikke kun de danske atleter, der har succes ved OL i Rio. VisitDenmark står også til en guldmedalje for brugen af Virtual Reality i det turistfremstød, der foregår på den berømte Ipanema-strand.

De mange gæster i det danske telt har nemlig mulighed for at komme på en virtuel rejse om på den anden side af jorden til i alt 12 forskellige seværdigheder i Danmark – blandt andet AROS kunstmuseum, Klitmøller i Nordjylland, cykelslangen i København og Sagnlandet Lejre.

Ifølge Dansk Markedsføring er der ofte en-to timers kø for at få lov at låne de VR-briller, gæster kan se filmen i. Man kan også se dem i en browser – oplevelsen bliver bare bedre og mere realistisk i et par rigtige briller.

– Vi oplever en overvældende interesse for at prøve virtual reality brillerne og få en oplevelse af, hvad Danmark kan byde på. Virtual reality er et nyt format, som folk er nysgerrige efter at prøve, og som er oplagt at bruge til at markedsføre en destination som Danmark, fordi det giver en fornemmelse af at være der selv. Det er helt sikkert noget, vi vil prøve igen og tage med på fx events og messer ude i verden, siger marketingdirektør Janne Grønkjær Henriksen fra VisitDenmark til Dansk Markedsføring.

Du kan se filmen herunder – et par briller kan du købe på nettet eller i den nærmeste Tiger-butik. Hvis du da ikke lige har mulighed for selv at dukke op i teltet ved OL i Rio

Er du blevet så inspireret, at du selv vil have dit arrangement, din virksomhed eller din bolig vist frem i 360 graders video/Virtual Reality er du velkommen til at spørge efter et tilbud.

Du kan se meget mere til og om det nye videoformat på 360video2web.dk

#VirtualReality

#VR

#360video

 

Tak for du deler mit indlæg
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *