Blog fra Video2web.dk

50% af alle videoer ses mobilt i 2016

Det er mere og mere almindeligt at bruge mobiltelefon eller tablet til at se video. I dag er det allerede 27% af forbrugerne, der ser levende billeder på mobile enheder. Men om to år er det tal næsten fordoblet. Det viser Ooyalas Video Index Report.

Rapporten viser også, at jo længere en video, man ønsker at se, jo større skærm vælger man. Skal man se et klip, der er længere end ti minutter, så foretrækker hele 81% at se det på et smart-tv. Omvendt er næsten halvdelen (45%) af de videoer, der ses online, kortere end seks minutter.

Mobil seening fordoblet

Og den mobile video-sening vokser med ekspresfart – på et år er den mere end fordoblet (stigning på 127%). Over to år har stigningen været på imponerende 400%!!

Det viser sig også, at folk i højere grad bruger deres pc til at se video, når det regner. Skinner solen, tager man derimod telefon eller tablet med uden for og ser videoerne der.

Endelig nævner rapporten, at 49% af voksne amerikanere har set video på børbare enheder inden for den seneste måned. Så der er ingen tvivl om, at videoproduktion til mobile enheder er et område, som de fleste virksomheder bør tage meget alvorligt i deres markedsføring.

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *