Blog fra Video2web.dk

Oplev Vækst i Nordjylland

Nordjylland har haft fokus på vækst i de kreative erhverv.

50 talenter har været igennem et spændende udviklingsforløb, der har sat samarbejde mellem kulturinstitutionerne i Nordjylland på dagsordenen. og samtidig er der arbejdet konkret med at styrke fire af landsdelens tilbagevendende events. Det er bare nogle af resultaterne af det to år lange arbejde med projekt Oplev Vækst.

Ofte er unge, kreative talenter ikke klædt godt nok på til opgaven, når det kommer til konkretisering af produkt, forretningsplaner m.m. Denne uvished har Oplev Vækst forsøgt at komme til livs igennem talentudviklingsforløbet. For første gang i Nordjylland er unge talenter blevet tilbudt et skræddersyet forløb.

Workshops og bootcamps

Talentforløbet har været åben for talenter inden for enhver kreativ branche – musik, kunst, scenekunst, teater, manuskriptskrivning, film eller computerspil – den analoge som digitale genre eller en hybrid heraf. Forløbet bestod af fire workshops med besøg af erfarne og skarpe brancheeksperter samt bootcamps og sparring med en personlig mentor. Til forløbet var der støtte fra en række professionelle eksperter på området.

Du kan møde et par af talenterne, Kathrine Skovsgaard fra Events by Skovsgaard og Line Balling fra Tankevækkende, her:

Oplev Vækst har haft to andre ben – styrkelse af kulturinstitutionerne i hele Nordjylland gennem samarbejde og udvikling samt fokus på fire geografisk bestemte events: Muslingefestivalen i Løgstør, Tordenskioldsdagene i Frederikshavn, Cold Hawaii i Klitmøller og endelig Aalborg Karneval.

Herunder kan du se direktør for VisitNordjylland, Lars Enevold Pedersen, samle op på det to år lange projekt ved den afsluttende videnskonference i Gigantium i Aalborg d. 26. februar 2015.

 

Tak for du deler mit indlæg
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *