Slap nu af

Slap nu af

Moderne videoproduktion er ofte noget med hurtig klipning, action samt ting og grafik, der flyver og farer omkring. Der skal fart på for at holde publikum vågen og interesseret. Vi skal skabe engagement.

Det er for det meste også både fint og rigtigt. Men ind i mellem kan også vores publikum have behov for at slappe lidt af. Vi kan ikke kapere mange ord og hurtige billeder hele tiden. Vi har også brug for smukke billeder og fordybelse. Vi har brug for ro til at nyde livet.

Verdens mest afslappende film

Det gælder ikke mindst, når vi holder ferie. Og det har VisitVestsjælland dygtigt udnyttet i en ny kampagne, der blandt andet byder på ”Verdens mest afslappende film” – syv minutter med smukke stemningsbilleder fra Vestsjælland. Vi flyder nærmest rundt på markerne og i skoven mellem solopgang og solnedgang. Og der bliver ikke sagt ét eneste ord! Billederne er sammensat efter råd fra læger og forskere om, hvordan naturen kan bruges til at reducere stress. Filmen er produceret af Zupa.

Ifølge Markedsføring.dk er filmen set af over to millioner potentielle turister (heraf 534.000 views på YouTube) og skabt forsideomtale i over 100 internationale medier. Det har resulteret i rekordbesøg på hjemmesiden – og en stigning på 10% i antallet af turister.

Læn dig tilbage og nyd syv minutter på Vestsjælland

 

Slap af i trafikken

Også i Aarhus opfordrer man til at slappe lidt af. Kommunen mener, at der er for lidt respekt for gult lys i lyskurvene – og fik produceret en lille, morsom film om at blive stoppet af politiet.

Det er også Markedsføring.dk, der skriver om kampagnen, som Aarhus Kommune står bag. Der sættes med forskellige kampagne-elementer fokus på, at trafikanterne skal tage den lidt mere med ro i trafikken.

Budskabet kan bl.a. læses på veje, og det er projiceret op på udvalgte bygninger i byen. Samtidig bruges også mere traditionelle medier og en hjemmeside.

Teknisk set er videoen ikke noget at råbe hurra for – microporten falder ud og det hele sejler for meget efter min smag. Men når indholdet er i orden og humoren fungerer, spiller det ingen rolle:-) Filmen er produceret af Citrusmedia.

Du vil ALDRIG tro på hvad betjenten gør, da han stopper denne bilist!

Opslået af Aarhus bremser for gult lys på 27. oktober 2015

 

Tak for du deler mit indlæg
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *