Tag Fat på innovation 2016

Tag Fat på innovation 2016

Nu kårer Region Nordjylland og Vækstforum igen landsdelens mest innovative virksomhed i Tag Fat-konkurrencen. Frem til udgangen af september kan alle opfindsomme og nybrydende virksomheder i Nordjylland tilmelde sig konkurrencen.

Og igen i år har Video2web.dk fået den store ære at skulle producere videoportrætter af de tre virksomheder fra hver kommune, som de lokale erhvervsråd udpeger til at gå videre i konkurrencen ud fra de tilmeldte og foreslåede virksomheder.

Undervejs får alle deltagende virksomheder evaluering, hjælp og vejledning fra ikke bare Vækstforum, men også tilknyttede folk fra Aalborg Universitet. Derefter udpeger de enkelte erhvervsråd deres kommunale vinder – det sker typisk på generalforsamlingen i løbet af vinteren/foråret.

De 11 kommunale vindere bliver derefter vurderet af et dommerpanel – og den endelige vinder afsløres ved et stort finaleshow i maj 2016.

Læs mere om Tag Fat 2016

Video2web.dk producerede også video fra de deltagende virksomheder ved den seneste Tag Fat-konkurrence i 2014. Du kan se alle videoportrætterne her.

Vinderen i 2014 blev NBE fra Sæby:

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *