Verdens bedste reklamevideoer

Verdens bedste reklamevideoer

I anledning af YouTubes tiårs jubilæum her i 2015 har videotjenesten bedt brugerne kåre de bedste reklamevideoer gennem årene. Ikke overraskende ligger de store mærker med kendte sportsstjerner og skuespillere i top. Men det er også bemærkelsesværdigt, at to af de fem øverste handler om kvinders dårlige selvtillid – og hvordan man forbedrer den. Dejligt, at nogen tager fat om problemet – sørgeligt, at det overhovedet skal være nødvendigt…

Guldet går til Turkish Airlines, der med Kobe vs. Messi: The Selfie Shootout fik et umiddelbart og stort hit på YouTube med 25 mio. seeninger på bare tre dage! Fodboldspiller Lionel Messi og basketballspiller Bryant Kobe rejser verden rundt for at tage de fleste og mest spektakulære selfier. Videoen blev offentliggjort 3. december 2013 – og er til dato set over 141 mio. gange!

Andenpladsen går til Volkswagen, der i 2011 fik stor succes med en lille dreng klædt som Darth Vader. May the Force be with You – og det var den foreløbig 62 mio. gange:

På tredjepladsen kommer en af “kvindereklamerne”. Allways sætter en moralsk pegefinger på udtrykket “som en pige”. For hvad betyder det egentlig? Vel ikke, at kvinder er ringere end mænd… Foreløbig er videoen set 58 mio. gange.

Jean-Claude Van Damme indtager fjerdepladsen ved at gå i spagat mellem to lastbiler fra Volvo. Det imponerende stunt indbragte næsten 80 millioner kliks.

Dove påpeger, at vi er smukkere, end vi tror – ikke mindst kvinder er alt for selvkritiske. 66 millioner har set dette lille eksperiment, hvor en to tegninger afslører den manglende tro på egen skønhed.

Tilsammen er de fem reklamevideoer set over 7,7 millioner timer – det er 875 år! Dit firma kan også få succes – så kom i gang med #videoproduktion .

Tak for du deler mit indlæg
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin
Share on email
Email

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *