Videoer på Twitter skal også spille af sig selv

Twitter video autoplay

Videoer på Twitter skal også spille af sig selv

Twitter er i gang med at udrulle autoplay til alle videoer på det sociale medie – læs her, hvad det betyder for dig.

Det kommer til at foregå på samme måde som på Facebook – videoen spiller automatisk, når du ruller forbi, men uden lyd. Klikker du på videoen, kommer den i fuld skærm med lyd.

Foreløbig er opdateringen på plads til Apple-produkter, men Android-opdateringen er lige om hjørnet. Ændringen skal tage kampen op mod Facebook og Google/YouTube og sikre Twitter større indtægter.

Mange annoncører har nemlig været interesserede i, at flere ser deres reklamevideoer. Og seningen bliver højere, når brugerne automatisk ser de første sekunder af reklamerne.

Twitter lærer af Facebook

Twitter har også hårdt brug for indtægter – selskabet havde et utilfredsstillende første kvartal med svigtende indtægter. Derfor er det selvfølgelig oplagt at lære af Facebook, der på bare et år har firdoblet antallet af afspillede videoer til nu fire milliarder om dagen.

Autoplay på videoer stiller andre krav til, hvordan en video skal bygges op. Det fungerer ikke at starte med et skilt og et billede af en bygning. Der skal knald på fra første billede, så brugerne får lyst til at klikke og se og høre hele videoen.

Twitter lover i øvrigt, at man første skal betale for en videoreklame, hvis den har været 100% synlig på skærmen i mindst tre sekunder.

Du finder Twitters egen beskrivelse af autoplay på video her.

Tak for du deler mit indlæg
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Email this to someone
email

0 Kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *